Blogs: Decorate your home Aanbevolen: Home gym - personal trainer haarlemPersonal coach Mechelen

Fitness Personal Training

Published Dec 04, 22
6 min read

Snap Fitness Terneuzen

Dan als laatst nog even aandacht voor het volgende. Het lijkt tegenwoordig ook wel een hype. Coaches die trots poseren op social media met een certificaat met daarbij de tekst:Yes, bij deze ben ik een gecertificeerd Business Coach! Dit lijkt goed maar het zegt vaak echt bijzonder weinig. Om de doodeenvoudige reden dat iedereen certificaten kan uitgeven en daarmee een certificaat vaak niets waard is - fitness ede.

Super als je nu nog steeds aangehaakt bent! Ben jij een ondernemer die nu nog maar weinig misbaar is in het bedrijf? Iemand die het gevoel heeft vaak heel druk te zijn maar nog te weinig resultaat heeft? Iemand die wel meer overzicht, structuur en (financiële) vrijheid wil ervaren? Dan is onze persoonlijke Coaching en Consultancy misschien wel iets voor jou - fitness ede.

Niet om een aai over de bol te krijgen. Het zijn stuk voor stuk toegewijde ondernemers die hard werken niet schuwen. Omdat ze weten dat hard werken aan de juiste dingen uiteindelijk zal leiden tot het ultieme leven. Nog steeds niet afgehaakt?Plan dan hier je gesprek om te bepalen of de Lifestyle of Business methode bij jou past... - fitness ede. Personal coach Haarlem.Wil je nog meer over die onderwerp weten? Jeanet en ik namen er een podcast aflevering over op.

Je kunt hem hieronder direct luisteren ⤵️ (fitness ede).

Verhoog de kwaliteit en beleving binnen jouw gym door gewichthef trainingen van welift. We bieden een totaal concept door:

Hashtags For Fitness

We weten allemaal wel wat een personal trainer doet. Weet je dit niet dan kun je het altijd nog even teruglezen in mijn artikel ‘Wat doet een personal trainer?‘ Maar wat doet een online personal trainer? Wat kan een online trainer voor je betekenen? En wat is het verschil tussen online coaching en regulier (fysieke) personal training? Dat ga ik je uitleggen in dit artikel.

Het begon allemaal als een alternatief verdienmodel voor personal trainers, maar inmiddels is het een veelgevraagde vorm van coaching geworden. Fysieke personal training blijft nog altijd populairder onder beginnende sporters, maar voor de wat meer ervaren sporter kan online fitness coaching grote voordelen bieden. Een online personal trainer dient jou als sporter de tools te bieden om je verder op weg te helpen naar je (eind)doel.Eigenlijk hoort een online personal trainer je net zulke goede resultaten te kunnen bieden als een normale personal trainer. Het enige verschil is dat je bij online personal training het werk (de trainingen) zelfstandig uit moet gaan voeren. Een gewone personal trainer staat fysiek naast je, geeft je technische instructies en motiveert je (fitness ede).

Zo kan een online personal trainer je helpen met het behalen van alle fitness gerelateerde doelen zoals spieropbouw, vetverlies en het verbeteren van je leefstijl. Online fitness coaching met een personal trainer is de meest flexibele, kosteneffectieve, geweldigste manier om je fitnessdoelen op korte termijn te bereiken. Als je wilt trainen waar en wanneer het jou uitkomt – in plaats van afhankelijk te zijn op de locatie en beschikbaarheid van iemand anders, dan kan online coaching zeker iets voor jou zijn.

Wat is je doel / wat wil je bereiken? Wat is je huidige ’trainingsleeftijd’ – hoe veel ervaring heb je met (kracht)sport in het algemeen? Wat zijn je zwakheden, evt. blessure’s? Welke spieren moeten er versterkt worden voor een betere balans in je lichaam? Op welke trainingsmethode reageert je lichaam goed? Wat voor belasting kun je aan i.

Fitness Watch

Voeding en training gaan altijd hand-in-hand. fitness ede. Zonder een goed voedingsplan bereik je niet de trainingsresultaten die je wilt bereiken. Uit onderzoek blijkt dat externe coaching een effectief plan is om veranderingen in mensen teweeg te brengen. Het is vaak ook makkelijker om de richtlijnen te volgen die een ander aan je geeft.Je kunt niet allerlei resultaten gaan verwachten na een aantal weken harde krachttraining als je je levensstijl nog niet op orde hebt (Personal trainer Haarlem). Hiervoor moet je eerst slechte gewoontes elimineren, en verder bouwen op goede gewoontes die je dag-in-dag-uit in je levensstijl kunt implementeren(en volhoudt!). Door het verbeteren van leefstijlfactoren zoals je stress, slaap en beweging buiten de trainingen om kun je op den duur meer trainingen aan en kun je je lichaam zwaarder belasten(meer belasting -> meer groei).De meeste personal trainers die les geven in een sportschool doen eigenlijk maar 1 ding: ze instrueren je wat je daar, op dat moment, hoort te doen. Ze vergeten de andere levensstijl factoren die plaatsvinden gedurende de andere 23 uur per dag van een client. Een personal trainer dient normaliter een totaalpakket aan te bieden, en niet alleen tijdens die paar uur van wekelijkse personal training als onuitputbare bron van informatie (fitness ede).Daarom geloof ik zelf dat voor een groot aantal (specifieke)clienten online personal training een betere oplossing is dan reguliere personal training - fitness ede. Misschien vraag je je nu af: ‘maar hoe kan je nou weer hetzelfde resultaat bereiken met een coach die je niet / nauwelijks ziet?’ Dit zal ik je uitleggen met de volgende voordelen van online personal training: Doormiddel van online coaching hoef je geen fysieke afspraken te maken maar kun je alles online doen.

Hierdoor kun je online coaching veel beter combineren met een druk reis- of werkschema. En een vakantie of zakenreis hoef je voortgang niet meer te hinderen. Het enigste wat je nodig hebt is internetverbinding en een mobiel of laptop. Online personal training draait om een 360 graden aanpak. Je wordt ondersteund in de facetten van je leven waar jij het nodig hebt.

Fitness Maaltijden

Zo wordt er in een dieetfase gekeken naar je honger, stress en herstelniveau’s. Voorbeeld: doordat je iedere dag een cijfer doorgeeft aan je coach m. b.t. fitness ede. de mate van honger die je ervaart (van 1: absoluut geen honger tot 10: extreme honger) blijft hij op de hoogte en kan hij direct aanpassingen maken aan je voedingsplan om de honger te verminderen.

Het tracking systeem staat verbonden met je coach dus je coach kan ten alle tijden inzien hoe het ervoor staat en wat er eventueel verbeterd kan worden (Personal trainer Haarlem). De online fitness coaching is gebaseerd op het aanleren van de basisprincipes van gewoonten die ervoor zorgen dat je consequent progressie zal boeken - fitness ede.

Het is belangrijk dat je zo veel mogelijk te weten komt over zowel voeding- als training zodat jij dit uiteindelijk zelf kunt toepassen in je nieuwe lifestyle. Je krijgt dus niet alleen een resultaatgericht plan met de juiste coaching om dit plan te volgen maar ook alle nodige kennis om je bij te scholen over alles wat belangrijk is.

Bij het kiezen van een online personal trainer moet je letten op een aantal punten: Een goede online personal trainer dient hoog opgeleid te zijn en kennis te hebben van anatomie, trainings- methodiek en wetenschap, voedingsprincipes. Een goede online personal trainer dient de mental coaching skills te beheersen waarmee hij zijn cliënten kan helpen hun slechte gewoontes te doorbreken - fitness ede.

Een goede online personal trainer dient kennis te hebben van supplementen, de bijkomende risico’s en gezondheidsvoordelen. Een goede online personal trainer moet kunnen luisteren naar zijn client, en op een objectieve wijze te kunnen adviseren. Een goede online personal trainer moet op willekeurige tijden kunnen reageren op vragen en probleemkwesties van zijn klanten.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer App

Published Jan 03, 23
6 min read

Anna De Kok Personal Training

Published Dec 24, 22
6 min read